RaceBets

racebets.comRaceBets är en stor spelsajt som inriktar sig på trav, galopp, hästhoppning och greyhoundlopp. De erbjuder spel på massor av event runt om i världen, så oavsett om du vill spela på ett svenskt travlopp eller en stor galopptävling i Australien är sannolikheten hög för att RaceBets har vad du letar efter. Väldigt många lopp visas live hos RaceBets, så även om loppen inte visas på svensk teve kan man följa dem i realtid.

RaceBets har både totalisatorspel och spel till fasta odds. Det går att spela både i datorn, på surfplatta och på smartphone. Sajten finns tillgänglig på flera olika språk, inklusive svenska, engelska och tyska.

RaceBets har varit igång ända sedan år 2006 och ägs till 40% av German Racing, som är den officiella organisationen för galoppsporten i Tyskland.

Att spela på hästar hos RaceBets

RaceBets erbjuder visserligen en del spel på greyhounds, men fokus ligger helt klart på hästar. Spelutbudet är stort både för trav, galopp och hästhoppning. Eftersom sajten har en internationell inriktning kan man alltid hitta något att spela på, även när det är vinterstormar här hemma i Norden och travet inte direkt går på högvarv. Du kan till exempel spela på event som äger rum i Sydafrika, Macao, Mauritius, Hong Kong, Italien, Nya Zeeland och Dubai.

Inför stora evenemang brukar det går att satsa pengar mycket långt i förväg hos RaceBets. Det går bland annat vanligen att spela på Elitloppet många månader innan loppet ska äga rum.

Exempel på stora lopp som RaceBets brukar ha ett mycket stort spelutbud för är Kentucky Derby, Kentucky Oaks, Breeder’s Cup Classic, Prix d’Amerique, Royal Ascot, Epsom Derby, Deutsches Derby, Melbourne Cup, Cox Plate, Dubai World Cup, Japan Cup, Elitloppet och Gulddivisionen.

Att spela på svenska hästlopp hos RaceBets

Trots att RaceBets startades som en tysk spelsajt är utbudet av spel på svenska lopp mycket stort. Det går även bra att spela på hästlopp i våra nordiska grannländer hos RaceBets.

racebetsDet är inte bara de stora svenska travbanorna och eventen som RaceBets erbjuder spel på, utan även mindre travbanor och event är representerade i utbudet. I skrivande stund kan man till exempel spela på elva lopp som kommer att äga rum på Gävletravet under dagen och tio stycken på Kalmartravet. Biri travbana i Norge finns representerad med åtta lopp och Oulu i Finland med nio stycken – och det är bara ett axplock av de många travlopp som RaceBets erbjuder spel på just idag när denna text skrivs. Börjar man klicka sig fram i kalendern hittar man förstås ännu mer.

Hos RaceBets finns förutom ”vanliga” satsningar och head-to-head för hästar även ett stort utbud av specialsatsningar tillgängliga för svenska trav- och galopptävlingar. I skrivande stund kan du till exempel satsa på ”Ohlsson vs. Kihlström vs. Kontio | Vilken kusk får flest topp 3-placeringar på V65 idag?” och ”Ohlsson vs. Kihlström vs. Kontio | Vilken kusk vinner flest V65-lopp idag?”.

Välkomstbonus hos RaceBets

När du gör din första insättning till RaceBets får du 100% bonus upp till maximalt 500 kronor.

Övriga bonusar och förmåner

Det finns gott om bonusar, förmåner och kampanjer hos RaceBets. De varierar över tid, så det är alltid bäst att kontrollera hos RaceBets vad som gäller för tillfället. Här nedanför hittar du två exempel på populära kampanjer som ofta körs och som är av särskilt intresse för svenska spelare.

Sverigebonus

När RaceBets har kampanj med Sverigebonus får du som svensk spelare 10% cashback på det du omsätter på svenska lopp på spelformerna Trita, Ita eller Trio. Din cashback är bonuspengar.

V75 Special

När RaceBets kör kampanjen V75 Special kan man få gratisspel genom att spela på V75 hos RaceBets. Spela till fasta odds för minst 100 kronor så får du ett gratisspel värt 100 kronor.

Transaktionsmetoder

RaceBets accepterar många olika transaktionsmetoder.

Exempel på kredit/debitkort som kan användas hos RaceBets: VISA, MasterCard, Diners Club

Exempel på förbetalda kort som kan användas hos RaceBets: Paysafecard, Ukash

Exempel på e-plånböcker som kan användas hos RaceBets: Neteller, Skrill (Moneybookers)

Exempel på andra transaktionsmetoder som kan användas hos RaceBets: Banköverföring

Kundtjänst

En nackdel med RaceBets är att man inte kan få support på svenska. Däremot finns supportpersonal tillgänglig som talar engelska och tyska. Telefonnumret till den engelska supporten är +44 203 747 6778 medan den tyska supporten går att nå på +49 211 545 54 64 64.

Om man inte vill ringa ett utlandssamtal men ändå få hjälp i realtid kan man använda sig av den praktiska livechatten hos RaceBets. Klicka på länken på sajten för att öppna ett fönster och börja chatt med någon ur kundtjänstpersonalen.

Sist men inte minst kan man förstås skicka e-post till kundtjänsten hos RaceBets. Du kan använda formuläret på sajten eller skicka ditt meddelande direkt till support.se@racebets.com.

RaceBets kundtjänst är bemannad klockan 09:00 – 18:00 CET sju dagar i veckan.

Ägarskap och spellicens

RaceBets ägs av det maltesiska bolaget Racebets International Gaming Ltd. 40% av aktierna i Racebets International Gaming Ltd ägs av German Racing, som är den officiella organisationen för galoppsporten i Tyskland. Varumärket RaceBets.com ägs av det tyska företaget Bettertainment GmbH.

RaceBets har både tysk Buchmacher-licens och spellicens från Malta’s Lotteries and Gaming Authority (LGA).